Готуємо огірочки по-угорськи.
На 4 літрові банки маринад: Вода 1,750 мл, оцет 9% 250 мл, цукор 300 гр, сіль 50 гр.
Те що багато цукру, не страшно, виходять хрусткі терпкі і смачні. Банки перед закладкою я простерилізувала. На дно банки поклала 1 парасольку кропу (різаний для кращого аромату), 2 горошку запашного перцю, щіпка чорного горошком перцю, 1 крупний зубок часнику різаного на тонкі пластини (так буде ароматніше), 1 лавровий лист, солодкий болгарський перець і морква нарізані. соломкою (соломку перцю та моркви розміщуємо між огірками), на одну банку половинка перчини і 1 невелика морквина, а також я додала гірчицю зернами 2 ч.л. (я купила готову в баночках, смак у неї дуже ароматний). Джерело
Гірчицю додаємо перед 2-ою заливкою. не виливаємо, залишаємо в каструльці.) Даємо постояти 10 хвилин, потім зливаємо цей розсіл в каструлю, додаємо сіль, цукор і трохи води я додала 1 склянку 200 мл, це щоб маринаду вистачило при другій заливці.
Даємо маринаду закипіти, як тільки дуже обережно додаємо оцет, (оцет додаємо спочатку трохи, тому, що може відбутися реакція і буде бурхливе кипіння). Перевернути вгору дном, укутати під плед. Дуже смачні огірочки виходять. Всі процедури робимо з запалу, з жару.
Успіх гарантований. УДАЧІ!