ПРИХИЛЬНИКИ ПУТІНА З КРИМУ ПРИБУЛИ ДО КАНАДИ, ЩОБ ОТРИМАТИ ЖИТЛО ТА СОЦІАЛЬНУ ДОПОМОГУ ЯК УКРАЇНСЬКИЙ БІЖЕНЦІ

Сімейна пара з окупованого Криму Гомзіна Тетяна та її чоловік Беняшевський Юрій прибули до Канади, щоб отримати житло та соціальну допомогу як український біженці, які тікають від війни та рятують свої життя.

Ось тільки у знайомих подружжя виникли великі сумніви щодо чесності їхніх намірів. Зокрема у соціальній мережі Twitter один із користувачів повідомив, що знає цю сімейну пару особисто. З 2014 року вони підтримували анексію Криму, голосували на референдумі та на виборах за путіна, а ватажок окупантів в Криму Сергій Аксьонов особисто вручив ключі від квартири Гомзані Тетяні, яка стала учасницею російської пропаганди на українському півострові. Джерело

Про це знімали сюжет у росЗМІ.

Між іншим подружжя володіло бізнесом у Сімферополі, а саме кав’ярнею. Також користувачі мережі розмістили пости із соціальної мережі ВКонтакті чоловіка Тетяни Беняшевського Юрія, у яких той підтримує війну в Україні.

Крім того обурений користувач створив петицію з проханням до влади Канади анулювати візи сімейній парі з Криму, які прикинулися українськими біженцями і насправді нічого не потребують, а самі підтримують путіна та війну в Україні.

о

Ці двоє просто відбирають можливості у тих українців, хто справді втратив дім в окупованих областях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *