“За одну ніч лягла вся 9 рота,-мінус 145 чоловік і щ ними 12 танків”. Командування окупантів шoкoвaнe втратами

Хто користується соціальною мережею «Твіттер» і відстежує там новини про війну в Україні ймовірно зустрічав пости відомого блогера під ніком “Necro Mancer”. Джерело

У нього доволі цікавий відеозапис, який демонструє, що проблеми із командуванням в окупантів, зашифрованих прі сепаратистків були постійно, а не тільки зараз.

Так от, “Necro Mancer” ретельно відстежує ситуацію на Сході української держави, і запостив відео, на якому ждун “руського міра” роповідає про тотальну зачистку окупантів за дуже короткий час, а також про сумну долю дванадцяти танків “ДНР”, які ризикнули прокататись мінним полем.

Якщо відео не вдображається нижче, ви можете переглянути його за цим посиланням.

о

Як стверджує цей сепарюга, 145 найманців Путіна були задвохсочені на Донбасі із вини покійного вже ватажка «Донецької народної республіки» Болотова.

Ось, що власне “Necro Mancer” пише в своєму блозі:

«Казки від« Михалича »: 9-я рота пішла за наказом Болотова на ліво від дороги. Буквально відразу ж туди прилетів «Град» і накрилося 145 осіб. А ще був випадок, коли приїхав на Донбас «Волгоград» під Вергулівка в туман по мінному полю пустив наші танки в наступ. Тоді були розбиті дванадцять танків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *