Михайло Діанов у день свого народження перерахував майже 2 млн грн на лікування важкопораненого бійця. ФОТО

1-го травня, у день свого 43-річчя захисник України, морпіх, тернополянин Михайло Діанов зробив свій вагомий внесок у лікування пораненого лейтенанта 95-ї Окремої десантно-штурмової бригади Богдана Куша.

Михайло Діанов у день свого народження перерахував майже 2 млн грн на лікування важкопораненого бійця

«Передав 1,8 млн грн ваших донатів на лікування важкопораненого офіцера Збройних сил України Богдана Куша» , – написав на своїй сторінці у Фейсбук військовослужбовець Михайло Діанов.

За словами Михайла, понад рік тому Богдан Куш зазнав серйозних поранень у боях під Ізюмом. Зараз захисник самостійно не пересувається і потребує довгострокового лікування. Богдан зараз лікується в Україні, але найближчим часом продовжить лікування та реабілітацію в Інституті Гуттманна, у Барселоні (Іспанія). Цей медзаклад спеціалізується на нейрореабілітації й лікуванні важких ушкоджень головного і спинного мозку.

– Сподіваюсь, лікування поверне Богдана до нормального життя. Дякую вам за допомогу, яка продовжує підтримувати побратимів, – зазначив захисник «Азовсталі».

Довідка
Михайло Олександрович Діанов – український військовослужбовець, старший сержант 36 ОБрМП Збройних сил України, оборонець Маріуполя, учасник російсько-української війни. Кавалер ордена «За мужність» II (2022) та III (2022) ступенів, почесний громадянин міста Тернопіль (2022).
Михайло Діанов народився 1 травня 1980 року у місті Тернополі.
Закінчив Тернопільську музичну школу № 1 імені Василя Барвінського (клас фортепіано), Тернопільське професійно-технічне училище № 11.
Разом з друзями організували свій гурт «Особистий підпис».
Від 2015 року є учасником російсько-української війни. Перший контракт підписав із 79-ю окремою десантно-штурмовою бригадою, де пробув рік та повернувся до Тернополя у відпустку.
Згодом став бійцем батальйону морської піхоти 36-ї окремої бригади морської піхоти.
У травні 2022 року окремий загін спеціального призначення «Азов» опублікував у своєму телеграм-каналі фото поранених бійців з «Азовсталі», серед яких є також командир Михайло Діанов. У загоні мав позивний «Мішаня».
21 вересня 2022 року звільнений з полону.
Зараз допомагає пораненим побратимам у лікуванні та реабілітації.

Ми вітаємо Михайла з Днем народження. Дякуємо за його безцінний внесок в Перемогу України!

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що захисник «Азовсталі» Михайло Діанов після тривалого лікування та реабілітації передає донати на лікування поранених бійців.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *