Військовий: Поки наші хлопці тримають фронт! Ця “потвор@” на крадені гроші будується. Це будинок одного з командирів частини

Назарій Мудрий

!!! УВАГА !!!

ПОКИ НАШІ ХЛОПЦІ ГІДНО ТРИМАЮТЬ ФРОНТ!!! Це будинок одного з командирів частини. Ми б не висвітлювали, якби він не був замішаний в оборудках з волонтеркою для Військових!!! Вимагаємо Служба безпеки України , Державне бюро розслідувань розпочати перевірку як самої частини так і даного персонажа!!! Наші Вояки гарно воюють , гарно тримають передову, скоро підуть у контр наступ, а ця “потвора” на крадені гроші будується. Ганьба!!!

За наданою інформацією : Чоп, вул Заводська. Командир в/ч Т0950 підполковник Матвеєв Андрій придбав 4 місяці тому ділянку і розгорнув у час війни масштабне будівництво власного маєтку. Блатна частина, яка охороняє мости та залізні дороги. Потрапити до її лав можна не безкоштовно. Чопська міськрада з початку війни виділила на підтримку в/ч T0950 30 млн грн. На відміну від інших частин яким надавалася допомога, вказана не відзвітувалася на що витратила кошти надані Чопською міською радою.

Мудрий. “СОНЕЧКО”

Максимальний репост, і ретельну перевірку! Самого “чорта” в сміттєвих бак!

Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.
Немає опису світлини.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *