У ФСБ може бути компромат на Папу Римського, – Шейтельман про миротворчу місію Ватикану

Ватикан продовжує виступати з “миротворчими” заявами. Риторика Папи Римського, на жаль, на користь Росії.

За словами Михайла Шейтельмана, люди у Ватикані живуть з врахуванням того, що наша планета не така, як уявляють люди, які не мають стосунку до раю та пекла. Вони живуть з огляду на інші закони природи – ті, які будуть у раю та пеклі після їхньої смерті. Таку думку політтехнолог озвучив 24 Каналу.

“Не дивно, що усе це звучить “неземно”. Це неземні справи для Ватикану розв’язувати проблеми мирного врегулювання”, – наголосив Шейтельман.

Ватикан неактуальний

Політтехнолог відзначив, що на його пам’яті Ватикан жодного разу такі питання не вирішував. “Я вірю, що він міг таке вирішувати у XIII столітті. Але сьогодні це абсолютно недоречно”, – говорить Михайло Шейтельман.

Сьогодні замість Ватикану є ООН, врешті-решт, там ми усе й вирішуватимемо. На жаль, риторика й дії Папи Римського впродовж всієї війни свідчить про величезний вплив Росії.

“Були чутки, що Владімір Путін й оточення зберігають гроші у банках Ватикану. Не знаю, правда чи ні”, – каже Шейтельман.

Є й інші припущення. Річ у тім, що за радянських часів КДБ активно збирав інформацію на усіх міжнародних діячів.

На Папу Римського ще з часів його життя в Аргентині може бути компромат у ФСБ. Можливо, саме тому він допомагає та стоїть на боці Путіна в усіх цих історіях з переговорами,
– відзначив політтехнолог.

Україна категорично це відкидає. “Вперше чуємо, нічого не знаємо та знати не хочемо. Арівідерчі, вельмишановний Папа Римський!”, – каже Шейтельман.

Як зазначає політтехнолог, це правильна позиція. Не знайдеться такої сили у світі, яка вимагатиме від нас виконати волю Папи Римського. “Крім безпосереднього начальника Папи Римського, але він віддає свої накази не у вигляді рішень ООН або мирних угод, а у зовсім в іншій формі”, – підсумував Шейтельман.

До теми – Папа Римський оскандалився через Україну: дивіться відео
о

Скандальні заяви Папи Римського: коротко

  • Напередодні Папа Римський Франциск заявив про секретну миротворчу місію для нашої держави. Так, він хоче спробувати припинити війну Росії проти України.
  • Раніше він говорив, що хоче зустрітися з патріархом РПЦ Кірілом, який благословляє війну. Щоправда, ці плани поки призупинені через війну.
  • У межах візиту до Угорщини Папа Римський зустрівся з митрополитом Будапештським та Угорським РПЦ Іларіоном, котрий підтримує російську агресію проти нашої держави. Франциск обійняв Іларіона та поцілував його наперсний хрест.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *