Слухали Лєпса та хамили: у Львові молодики отримали повістки

Напередодні у центрі Львова молодики слухали музику окупантів та хамили. У підсумку за це їм вручили повістки.

Молодики були на Range Rover і неадекватно себе поводили. Вони навіть агресивно повелися до чоловіка, який зробив їм зауваження.

Як хлопці зі Львова отримали повістки

Увечері 8 травня стало відомо, що молодики, які їхали на автомобілі Range Rover, неадекватно поводились. Спочатку вони гучно слухали музику ворога в центрі Львова, а потім агресивно повелися до чоловіка, який зробив їм зауваження.

Найбільш зухвало поводився пасажир авто. Через це житель Львова звернувся до поліції. У підсумку патрульні зупинили машину на вулиці Кульпарківській.

Водієм авто виявився 26-річний мешканець Донецької області. Також агресивно поводився 20-річний мешканець міста Одеси.

Осіб супроводили у Львівське районне управління поліції №1. Там молодий чоловік отримав від дільничного протокол за хуліганські дії. Їх перевірили на причетність до ворога. Після завершення усіх дій охоронцями правопорядку, водій та усі пасажири отримали повістки,
– зазначили правоохоронці.

Авто, яке зупинила поліція / фото правоохоронців

Що цьому передувало

  • Напередодні у Львові припаркувався чорний “Рейндж Ровер”. З автомобіля на всю вулицю горланив російський співак Лєпс. Журналіст Роман Гурський з увімкненою на телефоні камерою вирішив зробити зауваження водієві та пасажирам.
  • Коли один із пасажирів почув питання, чи нормально зараз слухати російську музику, то одразу почав простягати руки. Він спробував вибити з рук телефон, а потім збив з журналіста кашкет та намагався вдарити в обличчя.
  • Усе це супроводжувалося виключно російською мовою, приправленою нецензурною лексикою та погрозами.
  • Згодом після розголосу та критики у соцмережах зухвалий молодик, який виривав телефон, почав перепрошувати на камеру. Він перепросив і перед Романом Гурським, якого образив.
  • Хлопець також сказав, що нібито повністю визнав свою провину і їде до відділку поліції писати пояснювальну та оплачувати штраф. Він пообіцяв, що такого більше не повториться.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *