Святкували день народження під “Руки вгору”: в Одесі спалахнув скандал

В Одесі в мовний скандал потрапила група дівчат. Як стверджують в повідомленні, вони слухали російську музику у дворі місцевого закладу та танцювали під неї.оо

Перехожі зробили зауваження дівчатам через прослуховування пісень російського гурту “Руки вгору”. На що одна з них заявила, що є господинею закладу та має право вмикати ту музику, яку любить, пише 24 Канал.

Що відомо про скандал в Одесі

На опубліковане в телеграм-каналі відео не потрапила частина, де слухають російські пісні. Проте там зазначили, що скандал виник через російську музику на вулиці Дерибасівській, у центрі Одеси. Адже в закладі танцювали під пісню гурту “Руки вгору”.

На відео чутно, як чоловік звертається до меломанок: “Ви популяризуєте людину, яка підтримує вбивство українців”.

Ми слухаємо це в “себе”. Це наш день народження. У нас закрите місце,
– заявила жінка, яка представилась господинею закладу.

На що перехожий сказав їй, що вона може слухати це в Росії.

В Одесі спалахнув скандал через російські пісні: дивіться відео

о

У Львові молодики слухали Лєпса

  • У Львові група молодиків на Land Rover голосно слухали пісні росіянина Лєпса, який підтримує Путіна. На зауваження журналіста один з пасажирів спробував вибити з рук телефон, а потім, за його словами, збив з нього кашкет та намагався вдарити в обличчя.
  • Після розголосу скандалу молоді люди отримали повістки. Відомо, що водієм авто виявився 26-річний житель Донецької області, агресивним був 20-річний одесит.
  • Один із хлопців заявив, що не боїться повістки, адже він сподівається отримати “білий квиток”. Зокрема тому, що у нього немає двох пальців через дитячу травму. Детальніше про хлопців та їхню поведінку читайте за посиланням.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *