«Вони гірші за російського окупанта». Судді Верховного Суду не можуть потрапити в Євросоюз, вони продадуть і його — Давидюк

Корумпованість таких суддів, як голова Верховного Суду Всеволод Князєв, перетворює перспективу руху України у ЄС — на балканський сценарій «вічного очікування», а судді й надалі утримують свою унікальну недоторканність, розповів Radio NV Микола Давидюк, політолог.

— Скажи, будь ласка, викриття судді Князєва спонукає тебе більше довіряти українським судам, бо все-таки, бачиш, викривають їх, чи менше довіряти?

— Я думаю, що воно сприяє більше довіряти антикорупційним органам, які його брали, менше довіряти суддям. Але точно дає надію на те, що це початок реформи суду, реальної реформи. Не призначення високих зарплат, коли ти просто їм робиш спробу легалізації їхніх витрат, а реально реформи суду, коли судді незалежні. Бо якщо роблять просто імітацію, вони просто беруть далі гроші і прислуговують олігархам, як це даний кейс нам і показує, навіть не дивлячись на те, що тут пресслужба говорить.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *