Смачненькі помідори в банках на зиму. Рецепт, який має бути у кожної господині

Пропонуємо чудовий рецепт консервованих помідорів. Особливо рекомендуємо тим, хто полюбляє розсіл, але не можна вживати оцет. Така закуска завжди виручить вправну господиню.

Складові: Джерело

  • Помідори одного розміру без пошкоджень;
  • Часник 3 зуб.;
  • Перець чорний горошком;
  • Гвоздика;
  • Кориця;
  • Кислота лимонна 1 ч. л.;
  • Сіль кухонна 2 ст. л. без гірки;
  • Цукор пісок 6 ст. л. без гірки.

Спосіб приготування:

  1. Складіть помиті помідори в трилітрову стерилізовану банку.
  2. Додайте перець, часник, гвоздику, корицю та залийте окропом.
  3. Коли вода охолоне злийте її.
  4. Додайте в банку цукор, сіль та лимонну кислоту й залийте знову окропом.
  5. Закатайте стерильною кришкою та після повного охолодження поставте у підвал.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *