Пропонуємо чудовий рецепт консервованих помідорів. Особливо рекомендуємо тим, хто полюбляє розсіл, але не можна вживати оцет. Така закуска завжди виручить вправну господиню.
Складові: Джерело
- Помідори одного розміру без пошкоджень;
- Часник 3 зуб.;
- Перець чорний горошком;
- Гвоздика;
- Кориця;
- Кислота лимонна 1 ч. л.;
- Сіль кухонна 2 ст. л. без гірки;
- Цукор пісок 6 ст. л. без гірки.
Спосіб приготування:
- Складіть помиті помідори в трилітрову стерилізовану банку.
- Додайте перець, часник, гвоздику, корицю та залийте окропом.
- Коли вода охолоне злийте її.
- Додайте в банку цукор, сіль та лимонну кислоту й залийте знову окропом.
- Закатайте стерильною кришкою та після повного охолодження поставте у підвал.
Смачного!