Пропонуємо рецепт неймовірно соковитого та смачного салату з огірків у соусі з томатів. Готувати цю заготовку дуже просто, бо не потрібно навіть стерилізувати.
Інгредієнти:
- Свіжі огірки 2 кг.;
- Томати 2 кг.;
- Солодкий болгарський перець 0,5 кг.;
- Часник 200 гр.;
- Цукор пісок 200 гр.;
- Морська сіль 50 гр.;
- Олія рослинна 150 мл.;
- Харчовий оцет 80 мл.
Спосіб приготування: Джерело
- Томати, перець й огірки ретельно помийте під проточною водою.
- Часник почистьте від лусочок, у перців видаліть плодоніжку й насіння, відріжте краї в огірків та пошинкуйте їх на кільця.
- Всі приготовані овочі, крім огірків, поріжте на невеликі шматки та перекрутіть на м’ясорубці.
- В отриману масу додайте сіль, цукор, олію, оцет, перемішайте та проваріть на вогні, після закипання 10 хвилин.
- Після покладіть в киплячий соус кільця огірків та дайте ще покипіти 5 хвилин.
- Стерильні банки заповніть готовим гарячим салатом, накрийте стерильними кришками та закатайте.
- Консерви переверніть вверх дном, закутайте теплою тканиною та залиште охолоджуватись.
Смачного!