Росіяни здаються в полон ще до мобілізації, втрати ворога на Півдні: основне за 216 день війни

Українські захисники та захисниці вже 216 днів героїчно обороняють рідну землю від повномасштабного вторгнення росії. Ворогам завдають колосальних втрат. Джерело

02:34 В ОК “Південь” розповіли про ситуацію в регіоні за минулу добу. Там нашим військовим вдалося чимало завдати клопотів ворогам. Ліквідували:

  • 77 загарбників;
  • 6 танків;
  • 5 гаубиць, серед яких самохідна “Мста-С”;
  • 3 ЗРК “Панцир-С1”;
  • 14 одиниць автомобільної та броньованої техніки.

Також ракетно-артилерійські підрозділи виконали 250 вогневих завдань. Поцілили у 4 осередки зброї та техніки ворога, а також 4 склади з боєприпасами. Вони були розташовані у Херсонському та Бериславському районах.

02:08 Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов розповів про чергові успіхи. Як з’ясувалося, на гарячу лінію щодо здачі в полон росіяни телефонують активно. Зокрема ті, кого навіть ще не мобілізували до війська.

00:09 Стало відомо, що в Україні ліквідували головного артилериста 35-ї загальновійськової армії росії. Мовиться про полковника бориса тотікова. У російських ЗМІ повідомили, що він разом з іншим воєнним злочинцем капітаном олегом лебедєвим поховані у Рязані 25 вересня.

Автор:Мар’яна Бекало

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *