Після приєднання Путіним окупованих територій до росії Байден зробив важливу заяву

Сьогодні у Кремлі відбулася церемонія підписання договорів про входження захоплених українських територій до складу Росії.

Там брали участь представники так званих «влад» ЛДНР та окупаційних адміністрацій, Медведєв, Кадиров, Шойгу, Мединський та багато інших.

Однак президент США Джо Байден на фоні цього всього зробив важливу заяву. Він заявив, що США надасть Україні зброю, щоб вона могла повернути свої території назад.

“Росія порушує міжнародне право, зневажає Статут Організації Об’єднаних Націй і всюди демонструє свою зневагу до миролюбних народів. Не помиляйтеся: ці дії не мають легітимності. Сполучені Штати завжди поважатимуть міжнародно визнані кордони України. Ми і надалі підтримуватимемо зусилля України щодо відновлення контролю над своєю територією шляхом зміцнення її позицій у військовому та дипломатичному планы, у тому числі за рахунок додаткової допомоги в галузі безпеки на суму 1,1 мільярда доларів, про яку Сполучені Штати оголосили цього тижня. Ми продовжимо постачати Україні обладнанням, яке їй потрібне для самооборони, незважаючи на зухвалі спроби Росії перекроїти кордони свого сусіда. І я з нетерпінням чекаю на підписання Конгресом закону, який надасть додаткові 12 мільярдів доларів для підтримки України”, – заявив Джо Байден. Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *