Паніка До Неба! Кадиров Вимагає Від Путіна Застосування Ядерної Зброї

Провал, який російське командування назвало передислокацією військ визвав справжній шквал критики. А Кадиров і зовсім розійшовся вимогами про застосування ядерної зброї. Про це він заявив у своєму Telegram-каналі.

Кадиров повторив тезу Путіна про те, що агресор ще навсправжки нічого не починав, у власній інтерпретації, заявивши, що «спеціальну військову операцію» потрібно проводити у повному сенсі слова, а не заграватися». Джерело

«Я не знаю, що повідомляє МО РФ верховному головнокомандувачу, але на мою особисту думку, потрібно вживати кардинальніших заходів, аж до оголошення воєнного стану на прикордонних територіях та використання ядерного озброєння малої потужності», – пише Кадиров.

Глава Чечні не уточнив, про які саме прикордонні території йдеться: російські чи території чотирьох областей України, які РФ намагається анексувати.

«Вчора парад у Ізюмі, сьогодні прапор у Лимані, а завтра що? Ми повинні (…) використовувати будь-яку можливість та будь-яку зброю для захисту нашої території. Жителі чотирьох територій, що «приєдналися», хочуть бути захищеними», – стверджує він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *