Світ має визнати Росію державою-терористом на всіх рівнях: Зеленський записав чергове звернення

Президент Володимир Зеленський 9 жовтня традиційно записав відеозвернення. Він зазначив, що хоче адресувати його тим, хто піддається російським маніпуляціям про нібито переговори.
Зеленський риторично запитав, чи хоче держава-терорист миру. Очевидно, що ні. Росія доводить це щодня та щоночі, коли обстрілює українські міста. Джерело

Президент наголосив, що Запоріжжя – одне з міст, проти якого Росія спрямовує свій ракетний терор. Цієї ночі внаслідок ударів по житлових будинках загинули щонайменше 14 людей. Оскільки розбір завалів досі триває, це число може зрости.

Президент нагадав, що понад 70 людей зазнали поранення. серед яких – 11 дітей. Сотні сімей залишились без житла. Від удару однієї з ракет Х-22 у звичайному 9-поверховому будинку зруйнувано цілий під’їзд.

Це був свідомий удар. Той, хто віддав наказ і ті, хто його виконували, знали, куди б’ють. Удари цієї ночі продовжили серію російських ракетних ударів по Запоріжжю, які лише цього тижня, за час із 3 жовтня, забрали життя вже щонайменше 43 людей,
– наголосив президент.

о

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *