Родину, яка опинилася під завалами через атаку на Запоріжжя, врятували: це показали на відео.

Росія продовжує нічний терор українців. Окупанти 12 жовтня випустили по Запорізькій області ще сім ракет. Під завалами опинилися мирні люди, серед яких і сім’я з дитиною.
Чоловіка, жінку та їхню доньку довелося витягувати з-під знищеного російськими військовими будинку. Сім’я ховалася від ракет у погребі, однак, конструкція не витримала удару. Джерело

Черговий терористичний акт бійців Путіна на Запоріжжі

Окупанти обстріляли Запоріжжя та передмістя вночі 12 жовтня. В одному з селищ внаслідок удару зруйновано будинок та господарські споруди.

Аби врятувати місцевих жителів, рятувальникам за допомогою спецобладнання довелося терміново розбирати завали. Спочатку витягли дівчинку, далі – жінку та чоловіка.

На щастя, обійшлося без жертв. Допомога медиків врятованій сім’ї не знадобилася. У ДСНС також повідомили, що на місці удару працювали 11 рятувальників та дві одиниці спецтехніки.

Як запорізьку сім’ю витягували з-під завалів: дивіться відео

о

Зверніть увагу! Окупанти обстрілюють Запоріжжя щодня. Наймасовіше – 11 жовтня. Росіяни вдарили понад 10 ракетами по дитсадку, автосалону та багатоповерхівках.

Ракети знищили спортивний майданчик та вибили вікна у будинках

Секретар Запорізької міськради повідомив, що окупанти також “демілітаризували” футбольний майданчик. Тепер на його місці величезна вирва. На щастя, без загиблих постраждалих.

Ракета просто дивом не влучила в будинок і не повбивала людей. У трьох прилеглих багатоповерхівках, у двох закладах освіти та в медичному закладі повилітали вікна,
– зазначив Анатолій Куртєв.


Від російських обстрілів у будинках на Запоріжжі повилітали вікна / Фото Запорізької міськради


Вирва і залишки російської ракети на спортивному майданчику / Фото Запорізької міськрадиВажливо! Мешканці Запоріжжя можуть повідомити про пошкодження свого будинку, зателефонувавши за номерами: 15-80 (зі стаціонарних телефонів) або 061 787 15 80, 050 414 15 80, 067 656 15 80.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *