Росія масовано б’є по енергетичних об’єктах України: все, що відомо про наслідки

Сьогодні Росія випустила багато ракет по Україні. Вибухи лунали у різних куточках України й у деяких областях є влучання в об’єкти енергетики. Джерело

Через обстріли у багатьох регіонах зникло світло, є постраждалі

У Рівному окупати поцілили в об’єкт енергетики. Хоч ППО збила частину ракет, на жаль, є влучання. У місті зникли світло, вода, мобільний зв’язок та радіомовлення. На місці влучання почалась сильна пожежа, яку намагаються загасити рятувальники. За попередньою інформацією, минулося без жертв, хоч є пошкодження цивільних будинків.

Також окупанти влучили в енергетичний об’єкт у Луцьку. Пів міста залишилося від’єднаним від електропостачання. Людей закликали зробити запаси води. Відомо, що пошкоджено цивільний будинок і одна людина отримала опіки. Також був “приліт” у місті Ковель на Волині.

На Хмельниччині теж є влучання, але куди саме поцілили вороги – ще не повідомлялось. У декількох населених пунктах області зникло світло й людей закликали зробити запаси води. Вибуховою хвилею пошкоджено цивільний будинок, одна людина отримала опіки. За попередньою інформацією, жертв немає.

Також росіяни завдали удару по об’єкту енергетичної інфраструктури Одеської області. У декількох населених пунктах району відсутнє світло. На жаль, є 3 постраждалих цивільних.

На Кіровоградщині окупанти завдали ударів по важливих енергетичних об’єктах у Кропивницькому та Голованівському районах. Жителів регіону попередили, що внаслідок цього у них можуть виникати перебої з електроенергією. Підприємства, заклади громадського харчування і жителів області закликали суттєво скоротити споживання електроенергії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *