Під Бєлгородом пролунали вибухи: люди в паніці намагаються евакуюватися (відео)

У суботу, 22 жовтня, у Шебекіно (Бєлгородська область, Росія) пролунали вибухи, а потім спалахнула пожежа в одній із будівель міста. Після вибухів місцеві паніки намагаються самостійно евакуюватися. Джерело

Як і де саме пролунали вибухи, поки що незрозуміло. Однак російська влада вже звинуватила ЗСУ “в обстрілі цивільних об’єктів”. Також пропагандисти повідомляють про постраждалих та загиблих.

о

Зазначимо, що через НП на телефони мешканців Шебекіно почали надходити повідомлення із закликом пройти до укриття. Однак, судячи з публікацій місцевих пабліків, наразі місцеві в паніці намагаються залишити місто, яке поліція вже закрила на в’їзд.

о

На тлі події у Шебекіно та прилеглих населених пунктах почалися перебої зі світлом та водою.

Нагадаємо, раніше Головне управління розвідки Міноборони України попереджало, що російські спецслужби готують теракти на території своєї країни, щоб звинуватити у цьому Україну.

Варто зазначити, це вже не перша НП у Бєлгородській області. Зокрема, 13 жовтня росіяни намагалися завдати удару по Харкову. Однак усі ракети самоліквідувалися, а одна з них ударила по житловому будинку в Бєлгороді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *