Запускав ракети по Україні. Встановлено ім’я командира корабля РФ

Команда розслідувачів “evocation.info” визначила командира російського корабля, причетного до терору населення України. Джерело

Дудукін Олександр – капітан-лейтенант, з серпня 2021 року чинний командир підводного човна Б-262 “Старий Оскол” Чорноморського флоту ВМФ РФ. Раніше був старшим помічником підводного човна “Новоросійськ” у званні старшого лейтенанта. Загалом Дудукін служить у складі 4 окремої бригади підводних човнів Чорноморського флоту ВМФ РФ з 2013 року.

З’ясовано, що він віддавав накази на пуски смертоносних ракет по цивільному населенню України. Як зазначається, окрім терору цивільного населення, його дії спричинили руйнування цивільної інфраструктури.

Запускав ракети по Україні. Встановлено ім’я командира корабля РФ

Нагадаємо що 28 жовтня російські окупанти вивели 2 надводні та 2 підводні носії “Калібрів” у Чорне море. Небезпека ракетних ударів по українських містах зросла.

А також , що 27 жовтня у Чорному морі перебувало 3 російських судна-носії “Калібрів”. Будьте свідомими, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, дотримуйтесь алгоритму та правил дій, не довіряйте фейкам і сумнівним джерелам інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *