“Або їдеш без собаки…” У Черкасах військового не впустили в маршрутку з собакою, який служив з ним на Бахмутському напрямку

У Черкасах стався черговий прикрий інцидент, коли військовослужбовцю ЗСУ відмовили у проїзді у громадському транспорті. Цього разу причиною такого ставлення став домашній улюбленець – маленький собака.

Про це сам боєць розповів у себе у Twitter. Того дня український захисник із позивним “Ерві” намагався дістатися до Києва з Черкас та прийшов із собакою на кінцеву зупинку.

“Або їдеш без собаки, або взагалі не їдеш. Виходь з маршрутки. І мені пофіг, що вона спала з тобою в спальнику на Бахмутському напрямку. Думав, таке ставлення почнеться пізніше”, – поділився він.

Оскільки жодні аргументи про чотирилапого бойового товариша на водія не подіяли, “Ерві” викликав таксі та вирушив до столиці.

У Черкасах військового не впустили в маршрутку з собакою, який служив з ним на Бахмутському напрямку
Дізнавшись про інцидент, на автостанцію звернулися місцеві журналісти Черкас. Диспетчерка пояснила, що військовому було достатньо підійти до каси, щоб залагодити конфлікт, адже водій підпорядковується загальним правилам і не може самостійно приймати рішення про винятки навіть для героїчних захисників України.

“Є правила, закон, де все прописано. Має бути намордник і т.д. Ми всі люди, всі входимо в ситуацію. Ми всі розуміємо і перевозимо тварин теж. Треба було підійти до диспетчера і сказати, що людина хоче їхати зі своїм другом. Те, що я зрозуміла, хтось підійшов до водія, запитав, образився і поїхав на “БлаБлаКарі”, – пояснила позицію компанії диспетчерка.

У Черкасах військового не впустили в маршрутку з собакою, який служив з ним на Бахмутському напрямку

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *