“Як це все набридло!! Так звані “податківці”, як і колишні мусор@/прокурорu, eсбеушнuки найчастіше зраджували Україну”

Mihail Shnayder

Як це все вже Набридло.
І знову нічого Незвичайного.
Просто СБУ провело обшук у податківця з Кременчука.
І знов величезні та товстелезні пачки Доларів.
Які звичайно… були зароблені “Нєпосільним Трудом”.

******************************************************

Igor Ovchar

Нагадую, що так звані “податківці”, як і колишні мусора/прокурори та есбеушники чи не найчастіше зраджували Україну на окупованих територіях починаючи з 2014 року.
Мусарню з тих часів “реформували”, тобто створили НПУ, де частина була позитивно новонабрана/оновлена, доки Аваков не з”їв Деканоїдзе, щоб зберегти “костяк” мусарні в частині керівного апарату та відповідного схематозу.

СБУ раніше взагалі ніяк не реформували, адже не було ні політичної волі олігархії на чолі з Порошенком, ні волі рига Грицака, якого називали Вася-їбанько, ні волі парламенту в частині змін законодавства, тож СБУ почали кволо реформувати лише при Баканові, але Баканов не справився. Чи зуміє Малюк та нинішній склад парламенту перетворити СБУ на національну службу безпеки України – побачимо, бо політична воля Зеленського є і це очевидною всім.

Звісно, що прокуратура взагалі мала перестати грати ту роль, яку грала де-факто підміняючи і слідство і суди на рішення прокурора, який “все погодив з вищим керівництвом”. Першу частину і парламент, і Венедіктова з горем пополам провели, але не більше. Подивимось наскільки ефиктивною буде прокуратура, як якісний обвинувач, при Костіну.

Але з податковою у нас досі біда така сама, як і з так званим бізнесом. Обидві курви крадуть та зловживають, але тицяють пальцями одна в одну з верещаннями про власну цнотливість.
Бізнесова лярва намагається “мінімалізуватися в податках” не з допомогою юристів, як в цивілізованому світі, а за допомогою кумів/сватів/хабарів.

Податкова курва верещить назустріч бізнесовій, що та не платиь податки в належних обсягах та належним чином, а сама бере хабарі, щоб теж “робити бізнес”.

З цим у нас біда нині чи не друга в державі за важливістю, адже найпершою бідою залишається відсутність однієї з трьох необхідних в республіці гілок влади, зокрема незалежної гілки влади – судової, а відтак в Україні “наявна відсутність” правосуддя загалом.

Поза конкуренцією по важливості є, звичайно, біда війни, але тут українська нація на чолі із Зеленським та Залужним разом з міжнародними партнерами точно справляться.

Все решта з переліченого вище досі під питанням, бо нема чіткого розуміння природи проблематики та якісного плану вирішення ні серед пересічних, ні серед еліти

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *