ПРОШУ РЕП0СТ! Я медик-доброволиця, в мою машину швидкої допомоги на повній швидкості врiзався п’янuй майор

Анастасія Шевченко

Прошу репост, бо у справі «П‘яний майор ВСП vs. моя швидка» випливли нові цікаві деталі.

Для тих, хто не знає — мене звати Настя, я медик-доброволиця, і в кінці листопада в мою машину швидкої допомоги на повній швидкості врізався п’яний Костянтин Костенко, майор Військової служби правопорядку.
Суд було призначено на 26 січня, де мало розглядатися питання про притягнення майора Костенка до адміністративної відповідальності за ст. 124(Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів,) та по ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Звичайно ж, майор Костенко на суд не прийшов «через службову зайнятість». Банальний трюк, роблю ставку, що наступного разу буде лікарняний.
А тепер, власне, цікаве.

Встановлюючи обставини справи, мої адвокати виявили, що на авто, на на якому майор Костенко розбив мою швидку, належать якійсь вантажівці VOLVO, а сама машина не зареєстровано за жодною фізичною чи юридичною особою.
Отже, в діях Костенко, окрім статей 124 та 130 вбачаються ще три правопорушення:

– Керування транспортним засобом не зареєстрованим в Україні;

– Керування транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу;

Протягом всього цього часу майор Костенко так і не вийшов зі мною на зв’язок. Все вказує на те, що він не збирається відшкодовувати вартість швидкої, яку ви придбали для фронта. Я не розумію, на що він розраховує. На те, що керівництво Військова служба правопорядку у Збройних Силах України його прикриє? Чи на те, що він затягуватиме суди, і всі забудуть про цю історію?
Я прошу вас про репост. Бо якщо ні старші офіцери ВСП, ні адвокат, ні почуття власної гідності не спонукають його взяти відповідальність за свої дії, і відшкодувати вартісь швидкої, яка працювала на фронті — можливо, допоможе розголос.

UPD прибрала інформацію щодо прав, чекаю на додаткове підтвердження від адвокатів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *