Скандальна експресофіцерка ДПСУ Плантовська в Польщі співає російський реп і пише про депіляцію

Скандальна колишня пресофіцерка Державної прикордонної служби перебуває у Варшаві. Про це вона розповіла у своєму інстаграмі.

Також Іванна Плантовська зняла сторіз, у якому підспівувала російську пісню “Простуда”, яку виконують співаки країни-агресора MACAN та Xcho. Варто зазначити, що у лютому 2023 року її звільнили з військової служби, пише 24 Канал.

Що відомо про нові заяви Плантовської

Іванна Плантовська в інстаграм-сторіз розповіла про те, що ходила на депіляцію у Варшаві.

Робила лазерну депіляцію дуже багато разів, шкода безефективно та дуже боляче. Я вперше спробувала безболісний лазер. Варшава, вам сюди,
– написала Плантовська та порекомендувала один з польських салонів.

Плантовська розповідає про депіляцію / Скриншот з інстаграму

Згодом дівчина виклала у сторіз відео, на якому вона підспівує російську пісню.

Плантовська підспівує у Варшаві: дивіться відео

о

https://24tv.ua/news/showPlayer.do?objectId=2309373&videoUrl=2023/05/2309373-1486843&w=640&h=360

Варто зазначити, що Плантовська на кадрах співає приспів пісні, де не згадується про Росію. Однак починається вона словами: “Коли все листя в Москві опаде і ти зрозумієш, що я на тебе більше не чекаю тут…”.

Коротко про скандал з Плантовською

  • Іванна Плантовська у Державній прикордонній службі виконувала обов’язки офіцерки пресслужби.
  • Взимку 2023 року вона опублікувала фото з Парижа. У соціальних мережах під фото Плантовська написала, що подорож до Франції була прекрасною й вона вірить у 2023 рік. Також вона публікувала фото з Буковелю. В одному з дописів експресофіцерка написала: “З Україною в серці! Слава ЗСУ! Дякую воїнам, які дають можливість спіймати момент щастя”.
  • Згодом у Державній прикордонній службі назвали її поведінку неприпустимою під час війни. Через деякий час речник ДПСУ Андрій Демченко повідомив про звільнення Іванни Плантовської. Воно відбулось наприкінці січня 2023 року.
  • Вже на початку квітня Іванна Плантовська заявила, що покидає Україну. Згодом дівчина опублікувала фото з відпочинку в Туреччині. На декількох фото вона позначила геолокацію, зокрема – турецьке місто Белек, 5-зірковий готель та рибний ресторан.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *