Блогер: Відповідаю! Всі її покровителі і “благодєтєлі” залишаються у владі, а деякі навіть отримали підвищення

Олексій Ляшенко

Нагорода знайшла “хероя” росії, “хероя” зради, “хероя” грошей.
Є одне питання?

А що з тими людьми, які були тоді при владі і зараз залишаються, які її підтримували, які висували її кандидатом в депутати, які просували її ГО, які виділили її організації приміщення, які закликали всіх перераховувати гроші на створення ТРО на рахунок її організації і гроші люди перераховували? Що з тими грошима ми?

Відповідаю!

Всі її покровителі і “благодєтєлі” залишаються у владі, а деякі навіть отримали підвищення.
Так у нас є.

Багато цікавого там. Але.
І на секунду, це Донецька область. Всіх діючих осіб знаю особисто, на жаль.
Сподіваємося на краще.

На зображенні може бути: 2 людини та текст «сбу общество 09.05.2023 17:51 большой тюремный срок получила информаторка "хмурого", причасного K сбитию <боинга>> MH-17 f 659 как сообщила сб, 12 лет за решеткой проведет информатор генерала российского игры, причастный K сбитию <боинга> MH-17. светлана аджигай жительница поселка благодатное донецкой области, землячка российского военного преступника под позывным <<хмурый">. она сливала врагу данные o базировании и перемещении сил обороны в районах угледара, павловки и великой новоселки. служба безопасности задержала аджигай в июне 2022-го во время спецоперации кременчуге, где она скрывалась. суд назначил ей наказание в виде 12 лет тюрьмы с конфискацией имущества.»

Інформаторку генерала ГРУ, причетного до збиття «Боїнга» МН17, засудили до 12 років в’язниці

12 років за ґратами (з конфіскацією майна) проведе інформаторка генерала російського ГРУ, причетного до збиття «Боїнга» MH-17. Вона «зливала» окупантам інформацію про Сили оборони у фронтових районах Донеччини.

Про це інформує пресслужба СБУ.

картку з бонусом 5%. Промокод MGB5
ОФОРМИТИ ОНЛАЙН
Після початку повномасштабного вторгнення вона вийшла через анонімний месенджер на кадрового співробітника російської воєнної розвідки генерал-майора Сергія Дубінського, відомого під позивним «Хмурий», і запропонувала свою допомогу у війні проти України. Її затримали у червні минулого року у Кременчуку, де вона переховувалась від правосуддя.

«За даними слідства, мешканка селища Благодатне Донецької області Світлана Аджигай, землячка військового злочинця «Хмурого», зливала ворогу дані про базування та переміщення Сил оборони у районах Вугледару, Павлівки та Великої Новосілки. Саме «Хмурий» причетний до збиття пасажирського літака «Боїнг», який виконував рейс MH-17 у липні 2014 року», — кажуть у відомстві.

Також засуджена передавала воєнній розвідці РФ інформацію про фортифікаційні споруди та інженерні загородження українських військ на східному фронті. Крім того, проводила відеофіксацію наслідків російських повітряних атак на території регіону і відправляла агресору відповідні «звіти».

«Ще одним її завданням був збір і передача ворогу персональних даних учасників руху опору на тимчасово окупованій території на сході України», — повідомили в СБУ.

Під час обшуків у зловмисниці виявили мобільний телефон із доказами злочинної діяльності.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *