Неповнолітній син залишився без батька: під Бахмутом загинув воїн з Івано-Франківщини

Війна продовжує забирати найкращих синів України. 6 травня у бою з ворогом загинув Андрій Марків з села Хутір-Будилів Снятинської громади.

Життя захисника обірвалось поблизу Бахмута. Полеглому воїну було лише 42 роки.

У бійця залишився неповнолітній син

За інформацією Суспільного боєць служив стрільцем-помічником гранатометника 1 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти у 5 окремій штурмовій бригаді.

Андрій Марків віддав своє життя, відстоюючи незалежність України. У чоловіка вдома залишився неповнолітній син.24 Канал висловлює щирі співчуття родині та близьким Андрія Марківа. Вічна пам’ять Герою!

В лікарні помер 23-річний воїн з Одещини

Цього ж дня, 6 травня, від поранень у шпиталі помер захисник України 23-річний Богдан Міхалакі. Хлопець на початку повномасштабного вторгнення займався волонтерством. Зокрема, робив для військових окопні свічки.

На війну Богдан Міхалакі пішов добровольцем у січні 2023 року. У квітні зазнав важкого поранення під час бою з росіянами у Донецькій області. Боєць потрапив під сильний артилерійський обстріл.

Місцеве видання “Бессарабія.UA” повідомило, що військовий отримав важкі поранення в шию та груди. Його доправили на лікування у Дніпро. Згодом бійцю стало краще, тож його перевезли в Київ. Дорога вплинула на самопочуття Героя – у столиці він впав у кому, з якої так і не вийшов.

До повномасштабної війни Богдан працював у Федерації бодибілдингу та фітнесу Бессарабії. Хлопець був їхнім наймолодшим спортивним інструктором.

“Він був дуже світлою, доброю та чесною людиною, яку багато ізмаїльців знали як талановитого скрипаля! Висловлюємо співчуття рідним та близьким! Вшануймо пам’ять героя. На жаль, безжалісна війна забирає кращих!” – написали у Федерації.

Мешканці Ізмаїла знають Богдана Міхалакі як талановитого скрипаля.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *