Святослав Олійник, який втік до Європи та закликає до мирних переговорів з РФ. Тепер цей мудiл@ будує будинок в Словаччині

Mary Zakordonets

Святослав Олійник, який втік до Європи та закликає до мирних переговорів з РФ, ще задовго до великої війни відмазував вибухи в Дніпрі.

Олійник, був замом голови Дніпровської ОДА, а потім головою Облради, зараз переховується в Словаччині та, безсумнівно, хотів би, щоб всі забули цю історію, але ми нагадаємо. У жовтні 2007 року у Дніпрі через халатність «Дніпрогазу» стався вибух у багатоповерхівці – внаслідок чого загинули 23 людини. Винні так і не понесли покарання за загибель людей, а все тому, що адвокати Олійника захищали «Дніпрогаз». Сам Олійник у той час був нардепом від «Батьківщини» та посприяв, щоб керівники компанії попали під амністію.

Під час судових процесів, спрямованих проти дніпрян, Олійник став великим другом директора компанії «Газекс-Україна» Віталія Дем’янюка, яка управляла «Дніпрогазом». «Газекс-Україна» входила до російської групи, яку контролював союзник путіна Віктор Вексельберг. З 2012 року компанія входить до групи РГК Дмитра Фірташа щодо якого президент Володимир Зеленський ввів санкції.

Тепер цей муділа Олійник будує будинок в Словаччині, приховуючись від українських правоохоронців, звідки закликає до мирних переговорів та врахування інтересів країни-терориста, поки та бомбить його рідне місто. На руках любителя росіян лишається кров невинних людей, на яких він забив болт, ставлячи в пріоритет зв’язки з російською елітою, яка роками спонсорує путіна та його політику.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *